Egen Design

Vi gör dig unik


Hos oss på Sjöqvist skomakeri jobbar vi för att eftersträva att du som kund skall få det som både passar dig och som du inte kan tänka dig att vara en dag utan.


Vi gör specialbeställda skor och väskor efter dina önskemål om färg, form och storlek, allt för att det skall passa just dig. Vi vill inte att våra kunder skall behöva rätta sig efter några fasta former, vi vill erbjuda våra kunder alla former som kan tänkas behövas för att hitta just rätt sko för alla.


Vi har riktiga fotbäddsbottnar till dina sandaler vilket gör dem sköna, fotriktiga och bekväma att gå i. Designa dina sandaler och välj utseende, färg och form så får du ett par skor som ser ut precis som du vill ha dem och de är dessutom utformade och skräddasydda efter just dina fötter, kan det bli bättre?


Se nedan hur du går tillväga om du vill designa dina egna sandaler samt bildgalleriet för mer inspiration på olika modeller.


Har du frågor och funderingar så är du varmt välkommen in så hjälper vi gärna till!


Välkommen in!

Designa din egen sandal steg för steg


Skapa din egen fotriktiga sandal eller sko med tex matchande väska i samma material. Vi ser fram emot att skapa dina skor och väskor.

1.

Du kommer in och vi provar ut rätt botten. Du har med dig en egen ritning eller väljer en av våra modeller som du ser på bilderna nedan


2.

Vi tillverkar remmarna eller vad du nu valt


3.

Du kommer in och vi placerar remmarna efter hur din fot ser ut alltså helt ”skräddarsydd”


4.

Dina sandaler är klara att hämtas


(5).

Har du svårt att designa din egen sandal? Då kan du självklart välja någon av dem modeller vi har nedan! Du väljer en modell och favoritfärg så löser vi resten!

Cornelia

Marie

Lotta

Nora

Bosse

Kerstin

Lotta

Rasmus

Minna

Jack

Lotta


Ann

Rosie

Katarina

Linnéa

Vår egen sandalettdesign


Skapa din egen fina sandalett med tex matchande väska i samma material. Vi ser fram emot att skapa dina skor och väskor. Kom till oss med dina önskemål så skapar vi magi tillsammans.

Jill

Lillemor

Carola

Berit

Tina

Maja

Inspiration


Skapa din egen fotriktiga sandal eller sko med tex matchande väska i samma material. Vi ser fram emot att skapa dina skor och väskor. Kom till oss med dina önskemål så skapar vi magi tillsammans.

Öppettider


Ni är varmt välkomna in till oss på Sjöqvist Skomakeri på  Oxtorgsgatan 19 i Jönköping.


Måndag, Onsdag & Torsdag 10:00 - 17:00

Tisdag & Fredag  08:00 - 14:00

Lördag 09:00 - 12:00